Pozovite nas
+381 32 326 166
Pišite nam
belel@mts.rs
Sedište firme
Čačak, Srbija

Rasveta

 

Firma BEL-ELEKTRO d.o.o. je komercijalni saradnik firme "Minel-Schreder" Beograd sa kojom ima izuzetno dobru saradnju u plasmanu ovog proizvodnog programa.

Minel-Schreder kao vodeći proizvođač ove vrste rasvete daje nam mogućnost širokog spektra saradnje kako u plasmanu tako i u delu kooperacije tj. učešća u samoj proizvodnji, što se u praksi i sprovodi."MINEL-SCHREDER" Srbija, је članica Grupacije Schréder iz Belgije
Bez obzira da li se ugrađuju konvencionalni ili LED izvori, Minel-Schreder može da ponudi inteligentno, odgovorno i fleksibilno rešenje sa smanjenom potrošnjom električne energije i troskovima održavanja. Kompanija Minel-Schreder nudi kompletne familije svetiljki za:

> URBANO OSVETLJENJE
Rešenja koja se savršeno uklapaju u gradski рејzaž sa jedinstvenom kombinacijom odličnih fotometrijskih performansi i atraktivnog dizajna za kreiranje prijatnog ambijenta.

> JAVNO OSVETLJENJE
Rešenja su osmišljena da obezbede značajne uštede električne energije, a da istovremeno pruže bezbedne uslove za korisnike puteva.

> PROJEKTORSK0 OSVETLJENJE
Ova oblast primene obuhvata sve od osvetljenja velikih površina i sportskih terena do dekorativnog osvetljenja spomenika i fasada

> TUNELSKO OSVETLJENJE
Tunelsko osvetljenje mora da funkcioniše besprekorno u specifičnim uslovima sredine koja podrazumeva velike količine prašine i vlage, kao i značajne temperaturne promene.

> INDUSTRIJSKO OSVETLJENJE I SPECIJALNE PRIMENE
lndustrijske svetiljke su pažljivo dizajnirane da pruže optimalan vizuelni komfor u zahtevnim uslovima іndustrijske proizvodnje. Takođe, imamo veliko iskustvo u specijalnom osvetljenju - nudimo kvalitetno osvetljenje železničkih i metro-stanica, benzinskih pumpi, podzemnih garaža.

Proizvodni program